back to/înapoi la REPERTORIU
spectacole

DUNCAN MACMILLAN și Jonny Donahoe
TOATE LUCRURILE MINUNATE

RECOMANDAT
+12  ANI
Dacă trăiești o viață lungă și ajungi la capătul ei fără să te fi simțit vreodată doborât de depresie, atunci probabil că nu ai fost prea atent la viață.* 
            
                 *TOATE LUCRURILE MINUNATE -  Duncan Macmillan

cu
TAVI  COSTIN
un spectacol de 
Adrian Roman și Tavi Costin

Regizor tehnic: Vasile Marinoiu
premiera: 30 septembrie 2017 
Durata: 70 minute (fără pauză)Un spectacol despre depresie și despre cât de lung este drumul până la cei pe care îi iubim. Bazat pe povești adevărate și inventate.

    The GuardianUn spectacol comic, dar care îți rupe inima… Unul din cele mai amuzante spectacole pe care le vei vedea vreodată. Punct.

    Time Out LondraPlin de bucurie… minunat, trist și teribil de amuzant.

    New York PostToate lucrurile minunate este probabil cel mai amuzant spectacol despre depresie… despre a găsi motive pentru a trăi și nu pentru a muri. Iar aceste motive sunt așa de simple ca cel de a mânca o înghețată sau de a purta chiloții peste pantaloni.

    Duncan Macmillan (născut în 1980) este  dramaturg și regizor englez, dar scrie și scenarii pentru radio și televiziune, în special pentru BBC. Spectacole realizate după textele sale sunt jucate la festivalurile de teatru de la Avignon, Salzburg, Berlin (Theatertreffen) și sunt în repertoriul unor teatre de mare calibru artistic ca Schaubühne (Berlin), Royal Court, Teatrul Național și Barbican (toate trei din Londra), dar și în West End și pe Broadway. 

    Regizorul Adrian Roman a pus în scenă, în anul 2016, la Teatrul Anton Pann RESPIRĂ, al aceluiași  autor, spectacol preluat de Teatrul de Comedie din București.   

  
    Toate lucrurile minunate (Every Brilliant Thing) a fost invitat trei ani consecutiv la Festivalul de teatru de la Edinburgh unde a fost sold-out. În timpul turneului la New York, spectacolul a fost filmat și difuzat de HBO. 
    Spectacolul se joacă în continuare, cu mare succes, în turnee internaționale în interpretarea lui Jonny Donahoe (coautor al textului).
    Prima reprezentație a avut loc la Londra în anul 2013.